Thursday, March 20, 2014

MODUL 6

Hazirlanan muellim teqdimatlarini  muzakire etdik. Bu muzakire bizim layiheye tekrar nezerden kecirmeyimize yardimci oldu.
Gmail sehifesinde google disk haqqinda  oyrendik.Google disk bizim materiallari daim yaddasda saxlaya bilir.Mueyyen emeliyyati heyata kecirmekle sened ve ya qovlugu secirik ve diske yuklenir.Google disk ile istenilen senedi bir nece insani secmekle yalniz onlarla ve ya butun internet istifadecileri ile paylasa bilerik.
    Bu gun bize temel movzu mezmun suallarindan ibaret cedvel verildi.Biz onun uzerinde elave suallar yazdiq. Ustunluyu ondan ibaretdirki bu emeliyyat online oldugu ucun istenilen yerde reallasdirmaq olur. Qrup bir yere toplanmaqan qrupla is gorur ve biz onu izleye bilirik.
   Daha sonra intel viewer --madad.net linkine daxil olub XXI esr bacariqlari ile tanis olduq.Cunki bizim esas meqsedimiz sagirdlerde tedqiqat aparmaq,unsiyyet qurmaq,emekdasliq,yaradiciliq kimi bacariqlari inkisaf etdirmekdir.
    Muellif huquqlari nedir?- bu barede biliklere sahib olduq.Bele  ki muellif huququ is yaratmaq,cemiyyet qarsisinda cixis etmek ve ya derc etmeye dair mustesna huquqdur.Biz muellif huququ ile qorunmus isden minimum istifade miqdarinin cedveli ile tanis olduq.Bir menali olaraq istifede olunan resursun muellifi qeyd olunmalidir.Layiheyle bagli google axtaris sehifesinde biz metn,informasiya,sekil,video ve s.ucun axtaris verdik.Resurslar qovlugunda word yaratdiq ve secdiyimiz metnleri orda yerlesdirdik.Metnin linkini ise planlar--tedris materiallarinda yerlesdirdik.Eyni qayda sekil secimine de tetbiq olundu.

No comments:

Post a Comment